DĚLÁM BEATY, vede Patrik VELTRUSKÝ

23. října 2023 - 15. ledna 2024

12 pondělků od 18h do 19:30

PŘIHLÁŠKA

Workshop "Dělám beaty" je intenzivní a praktický kurz změřený na tvorbu hudby na počítači v programu Ableton (pozor máme pro studenty výhodnou cenu, viz. níže). Tento workshop je navržen pro začínající hudebníky, producenty a beatmakery, kteří chtějí rozšířit své znalosti v oblasti kompozice hudby a naučit se vytvářet vlastní unikátní a profesionálně znějící beaty.

Workshop poskytne účastníkům praktický návod krok za krokem, jak vytvořit atraktivní beaty a hudbu na počítači. Účastníci se seznámí s důležitými koncepty kompozice, zvukovým designem, rytmikou, harmonií a aranžováním. Naučí se, jak efektivně využívat nástroje a funkce hudebních programů,které jim umožní vytvořit profesionální zvukový základ pro svou hudbu.

Během workshopu budou účastníci mít možnost si vyzkoušet praktické cvičení a úkoly, které je provedou procesem vytváření beatu od začátku až po finální mix a mastering. Budou se také zabývat klíčovými technikami zvukového designu a efektováním, které jim pomohou dosáhnout jedinečného zvuku a atmosféry ve své hudbě.

Výsledkem workshopu bude to, že účastníci budou schopni samostatně vytvářet své vlastní beaty a hudbu na počítači pomocí hudebních programů. Získají znalosti, které jim umožní vyjádřit svou kreativitu a hudební vizi skrze digitální prostředí.

Workshop "Dělám beaty" je ideální pro začátečníky bez předchozích zkušeností s hudebním softwarem, ale také pro ty, kteří se již seznámili s hudebním produkováním a chtějí zdokonalit své dovednosti v oblasti kompozice hudby na počítači.

 

PATRIK VELTRUSKÝ je zpěvák, skladatel a zvukový designér, který neohroženě mísí říše drum and bassu, jungle, rocku, metalu a různých elektronických žánrů. Svým jedinečným hudebním stylem prochází zvukové spektrum, plynule osciluje mezi jemnými melodiemi a bouřlivými rytmy a uchvacuje posluchače svou pozoruhodnou vokální zdatností a inovativními zvukovými plochami.  https://veltrusky.net/

 

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

KDY: 23. října 2023 - 15. ledna 2024 (12 pondělků od 18h do 19:30)

KDE: CROSS CLUB, Plynární 1096/23, Praha 7

CENA: 5400,-

Pro účastníky kurzu je smluvena sleva na Ableton Live 11 EDU Standard – 2353,- bez DPH.  Běžná cena je 5529 bez DPH. Informace k přihlášce.

PŘIHLÁŠKA

 

 

Aktivity Hlasohledu probíhají za podpory Evropské unie, Národního plánu obnovy, Hlavního města Prahy a Ministerstva kultury - děkujeme!

   

            

 

CZ / EN